PUBLICATS ELS LLISTATS D’ADJUDICACIONS PER LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ DE LA GENERALITAT VALENCIANA

El passat dimecres 30 de juliol de 2014 la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana ha publicat oficialment les adjudicacions oficials publicades per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, pel cos de mestres i professorat de secundària (funcionaris de carrera), pels i les mestres i pel professorat de secundària (ESO, Batxillerat, etc.) interins, del sistema educatiu públic del País Valencià.

http://www.cece.gva.es/per/docs/adjudicaciones/13-14/julio/sec_carrera_adjudicacion.pdf
http://www.cece.gva.es/per/docs/adjudicaciones/13-14/julio/mae_carrera_adjudicacion.pdf
http://www.cece.gva.es/per/docs/adjudicaciones/13-14/julio/mae_interino_adjudicacion.pdf
http://www.cece.gva.es/per/docs/adjudicaciones/13-14/julio/sec_interino_adjudicacion.pdf

Així mateix, la Conselleria ha anunciat avui que la propera adjudicació serà el proper 2 de setembre.

Mentre la mateixa Conselleria continua destruint llocs de treball, tancant centres públics, unitats i grups de valencià arreu del País Valencià, com el CEiP Cremona d’Alacant, el CEiP Pare Català de Benimaclet, etc., des de la COS entenem que només organitzades, des de la base, en assemblees de centre i territorials al més amples possibles imbricades amb les lluites socials dels nostres barris i pobles, i exigint els nostres drets laborals (millores salarials, de ràtios, de materials docents, etc.), podrem avançar en el camí d’aconseguir l’Escola Pública que volem i necessitem el conjunt de la classe treballadora del País Valencià i dels Països Catalans. Una escola pública, laica, integradora, no sexista, gratuïta, de qualitat i en català per totes i tots els i les que la vivim, alumnes, ensenyants, treballadors i treballadores, i famílies.

Esperem que el nou curs servisca per augmentar l’organització i el nivell de lluita i consciència.

Només entre totes i tots ho podrem tot!

Unió Intercomarcal de l’Horta i la Ribera de Xúquer
Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per a l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans

Aquesta entrada s'ha publicat en COS, Educació, Notícies, Treball i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.