ES CREA LA SECCIÓ SINDICAL DE LA COS A L’EMPRESA RETAILPAN SL DE VALÈNCIA

Per dignificar la feina de les treballadores i els treballadors dels forns Pan, Pan, Atelier i de tots els forns de València. Per la defensa dels nostres llocs de treball. Per la defensa dels nostres drets laborals i socials. Per la defensa del Conveni.
Per dignificar el sindicalisme.

pan-pan-atelier

Ara fa uns dies que vam crear la secció sindical de la COS a l’empresa RETAILPAN S.L., empresa propietària dels forns i cafeteries Pan, Pan, Atelier, molt conegudes en diversos barris de la ciutat de València.

Els motius que ens han portat a crear aquesta secció sindical, han estat els següents:
1. Poder comptar amb una ferramenta efectiva per la defensa dels nostres llocs de treball, ja que entenem que només organitzades i lluitant, podem defensar la nostra feina, i el futur de les nostres famílies.
2. Desenvolupar una acció sindical honesta i participativa. Si açò en el món laboral és més que urgent, per nosaltres és vital, ja que la precarietat i la desprotecció que patim les treballadores, així com els incompliments del conveni, no ens deixen altra opció.
3. Per poder ajudar a una representació més efectiva i transparent dels drets de totes les persones treballadores a l’empresa, lluny de pactismes, etc.
4. Per poder defensar els mínims marcats al Conveni Col•lectiu de Forn i Pastisseria de la Comunitat Autònoma del País Valencià, davant els seus incompliments continuats, i màxim quan el conveni expirarà el 31 de gener de 2014, i encara no sabem quins són els “nostres” representants de CCOO i UGT.
5. Per dignificar el nostre treball, pel respecte i el reconeixement de la nostra tasca, i el seu correcte desenvolupament, i defensar el que és nostre.

Si vols que posar el teu granet d’arena per anar canviant les coses, entre totes i tots, compta amb nosaltres!!

Conveni pa i pastisseria PV

Posem-nos en marxa!!
Només entre totes i tots podrem defensar els nostres llocs de treball!

Per un Conveni que ens retorne els nostres drets laborals i salarials. Per nosaltres i per les nostres famílies, volem viure i treballar, amb dignitat, a la nostra terra!!

València – l’Horta, juny de 2014

Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional
info@sindicatcos.cat/ horta@sindicatcos.cat

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Acció sindical, COS, Mobilitzacions, Treball i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.